Los Morochos

Zuidamerikaanse en Spaanse muziek

Over Los Morochos 

 

We spelen muziek uit Zuid-Amerika, Spanje en de Caribbean. 

 

Carlos (gitaar, requinto, zang) is al vanaf zijn vroege jeugd bezig met de muziek en ritmes uit zijn geboorteland Colombia en de andere delen van Zuid-Amerika. Zijn unieke stem en geraffineerde gitaarspel laten niemand onberoerd. Hij wordt begeleid door Noud (gitaar, cuatro, zang), die tijdens zijn reizen door Zuid-Amerika in aanraking kwam met de muziek. Het duo kan worden uitgebreid met Viviana (maracas, tamboerijn, guacharaca en zang), die met haar ritme extra swing aan de muziek geeft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De muziek van Los Morochos is zeer geschikt voor partijen tot circa 100 mensen. We spelen akoestisch en lopen rond - soms op de achtergrond, dan weer in het middelpunt van de belangstelling, al naar gelang de sfeer van het moment. De muziek is dus niet opdringerig of te luid. Ons repertoire bevat meer dan 200 songs dus verzoeknummers kunnen bijna altijd worden ingewilligd!

 

Voor grotere feesten en partijen spelen we versterkt op een podium.

 

Los Morochos hebben een netwerk van muzikanten die ons, al naar gelang uw wensen, kunnen aanvullen. Bijvoorbeeld met percussie of marimba.